Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obľúbená herečka si nedávala servítku pred ústa: Slávneho kolegu nazvala kreténom… Prišla okamžitá reakcia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Známa herečka a komička Rebel Wilson (44) spôsobila pred pár dňami poriadny rozruch. Na svojich sociálnych sieťach uviedla, že sa jej kvôli vydaniu memoárov vyhráža slávna osobnosť zo sveta šoubiznisu. Austrálska umelkyňa napokon priznala, že išlo o Sachu Barona Cohena (52), ktorý však jej obvinenia rázne odmieta.

Wilson sa v nedávnom období venovala vydaniu svojich memoárov s názvom Rebel Rising, ktoré si budú môcť jej fanúšikovia prečítať už 2. apríla. Nie všetci však boli z jej knihy nadšení a jedným z nich mal byť podľa jej slov aj britský herec Sacha Baron Cohen.

Tomu by mala byť v tomto diele venovaná celá kapitola, pretože Wilson na ich spoločné natáčanie nespomína vôbec v dobrom. Tá najskôr nekonkretizovala, o koho ide, avšak nazvala ho obrovským kreténom. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram v dnes už zmazaných príspevkoch uviedla, že sa jej mal tento človek vyhrážať prostredníctvom právnikov a následne uviedla, že sa jedná o hviezdu filmu Borat.

Táto dvojica sa stretla počas natáčania komédie Grimsby, kde si zahrali bok po boku. Austrálčanka však na toto obdobie očividne nemá dobré spomienky. „Teraz sa ma snaží zastrašiť. Najal si krízových PR manažérov a právnikov. Snaží sa, aby sa o mojej knihe vôbec nehovorilo," uviedla Wilson podľa New York Post.

K celej kauze sa vyjadril aj Cohenov hovorca, ktorý tieto obvinenia rázne odmieta. „Vážime si slobodu slova. Jej tvrdenia sú však preukázateľne nepravdivé a v rozpore s dôkazmi, dokumentami a výpoveďami očitých svedkov, ktorí sa podieľali na produkcii Grimsby," povedal pre magazín Page Six.

Sacha Baron Cohen
Zobraziť galériu (2)
Sacha Baron Cohen  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sacha Baron CohenRebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu