Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť mu vzala už troch súrodencov! ODKAZ Nicka Cartera je plný bolesti

Nick Carter
Nick Carter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pre amerického speváka Nicka Cartera (43) a jeho rodinu bol minulý rok nesmierne bolestivý. Hudobník sa totiž spamätával zo smrti brata Aarona a tesne pred Vianocami prišiel aj o svoju sestru Bobbie Jean. K tragédii sa napokon vyjadril prostredníctvom sociálnych sietí kde uviedol, že mu to zlomilo srdce.

Počas vianočných sviatkov sme vás informovali o ďalšej tragédii v rodine Nicka Cartera, ktorý prišiel už o tretieho súrodenca. V roku 2012 zomrela na predávkovanie jeho sestra Leslie a na konci roka 2022 postretol rovnaký osud aj jeho brata Aarona. Deň pre Vianocami odišla z tohto sveta aj spevákova sestra Bobbie Jean, ktorá podľa prvých informácií zomrela na zástavu srdcu.

Slávny umelec sa tak musí vyrovnať s ďalšou obrovskou tragédiou, ktorá postihla jeho rodinu. Carter sa k smutnej udalosti vyjadril až počas včerajšieho dňa a na svojom profile na sociálnej sieti Instagram napísal emotívny odkaz.

„Straty, ktoré naša rodina utrpela, budeme spracovávať celý život. Naposledy to bola náhla smrť mojej sestry Bobbie Jean. Zlomilo mi to srdce. Ďakujem vám za všetky milé slová a lásku. Opäť nám bolo pripomenuté, že život je veľmi vzácny, pominuteľný a treba si vážiť čas, ktorý trávime s našimi blízkymi. Viem, že našla pokoj a je s Bohom. Ľúbim ťa BJ," napísal zronený hudobník. 

Viac o téme: Nick Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu