Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smutné sviatky Nicka Cartera z Backstreet Boys: SMRŤ sestry (†41) deň pred Vianocami!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: YouTube.com)

FLORIDA - Hviezda skupiny Backstreet Boys Nick Carter (43) si prechádza veľmi náročným životným obdobím. Len pred rokom mu zomrel brat Aaron Carter (†34) a jeho rodina sa musí spamätávať z ďalšieho náhleho úmrtia. Len deň pred Vianocami mu zomrela 41-ročná sestra Bobbie Jean!

Najťažšie nesie smutnú správu mama Jane Carter, pre ktorú ide o stratu už tretieho dieťaťa. V roku 2012 po užití koktejlu liekov zomrela iba 25-ročná dcéra Leslie, minulý rok v novembri zahynul 34-ročný Aaron, ktorého našli vo vani svojho domu predávkovaného... No a deň pred Vianocami naposledy vydýchla 41-ročná Bobbie Jean. 

Aaron Carter
Zobraziť galériu (5)
Aaron Carter  (Zdroj: SITA)

Oficiálnou príčinou jej úmrtia je zástava srdca, no ani ona sa zjavne nevyhla omamným látkam. V júni ju totiž pristihli pri krádeži v obchode a našli u nej nádobku s opiátom. Po Bobbie zostala 8-ročná dcéra Bella, ktorá už nemá ani otca. „Akokoľvek hlboko pociťujem stratu dieťaťa, utrpenie malého dieťaťa pri strate rodiča musí byť oveľa väčšie. Modlím sa za moju osemročnú vnučku Bellu,“ vyjadrila sa Jane Carter. 

Viac sa však k tragédii vyjadriť nedokázala. „Keď budem schopná jasne myslieť, vydám vyhlásenie, ale dovtedy žiadam, aby ste ma nechali smútiť v súkromí,“ uviedla pre TMZ zronená matka. Tej okrem Nicka z Backstreet Boys zostala už iba dcéra Angel. 

Smutné sviatky Nicka Cartera
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nick CarterBackstreet Boys
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu