Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

PRIZNANIE po smrti slávneho speváka (†26): Zabila ho manažérka... Šokuje vás, ako to spravila!

(Zdroj: Getty Images)

VENEZUELA - Prekvapivé odhalenie po rokoch! Keď pred deviatimi rokmi zomrel jeden z najznámejších venezuelských raperov - Canserbero polícia to považovala za samovraždu. Ako v súčasnosti vyšlo najavo, pravda bola úplne inde. Zavraždili ho!

K vražde známeho venezuelského rapera Canserbera sa priznala jeho manažérka - Natalia Amésticaová. Tá speváka zdrogovala a vystrčila z okna na desiatom poschodí. Motívom boli podľa nej spory o peniaze a fakt, že umelec s ňou plánoval ukončiť spoluprácu. S naaranžovaním samovraždy jej podľa výpovede pomohol brat a trojica agentov venezuelskej tajnej služby.

Canserbero, ktorého hudobný časopis Rolling Stone v čase jeho najväčšej slávy označil za najlepšieho španielskojazyčného rapera sveta, zomrel v januári 2015 po páde z okna domu, v ktorom bývala jeho vtedajšia manažérka Amésticaová.

Polícia pri pôvodnom vyšetrovaní dospela k záveru, že 26-ročný hudobník, občianskym menom Tyrone Gonzáles, nožom zabil svojho producenta Carlosa Molnara a potom vyskočil z okna.

Vyšetrovateľom sa úplne nezdali všetky okolnosti, preto ďalej pátrali po možnej úlohe Amésticaovej. Tá sa teraz priznala, že rapera aj producenta, ktorý bol jej partnerom, omámila čajom s drogou. „Deti odišli k babičke, a tak sa mi naskytla šanca uvariť im čaj,“ povedala podľa BBC vyšetrovateľom.

Potom niekoľkokrát bodla Molnara do krku a do chrbta. Canserbero chvíľu nato zaspal na gauči, kde ho takisto dvakrát bodla. Potom zavolala brata, ktorý jej pomohol rapera vyhodiť z okna a s pomocou trojice známych z tajnej služby Sebin sa snažil naaranžovať situáciu, aby vyzerala ako vražda a samovražda.

Preto ešte niekoľkokrát bodli už mŕtveho Molnara a udreli aj Canserbera do tváre, aby navodili dojem súboja. Agenti si podľa nej za spoluprácu vypýtali 10-tisíc dolárov, ktoré im zaplatila.

Viac o téme: Canserbero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu