Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna Heidi Klum (50) provokuje aj po 50-tke: Svojim fanúšikom sa ukázala HORE BEZ!

Heidi Klum Zobraziť galériu (2)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Slávna nemecká modelka Heidi Klum (50) trávila uplynulé dni v Karibiku na ostrove Svätý Bartolomej, kde si užívala krásne počasie po boku svojho manžela Toma Kaulitza (34). O zábery z dovolenky sa podelila aj so svojimi fanúšikmi a v jednom z príspevkov odhodila okrem zábran aj svoju podprsenku.

Tak, ako viacero celebrít, si aj nemecká modelka odskočila počas sviatočných dní do tepla. Pre svoj oddych si vybrala nádherné prostredie karibského ostrova Svätý Bartolomej, kde jej robí spoločnosť manžel Tom Kaulitz.

Dvojica si samozrejme zábery z ich dovolenky nenechala len pre seba a podelila sa s nimi aj na sociálnych sieťach. Samotná Klum má len na Instagrame takmer 12 miliónov sledovateľov a jej partner má takisto veľa fanúšikov, keďže sa okrem tohto vzťahu preslávil aj ako gitarista známej kapely Tokio Hotel.

Ako je ich dobrým zvykom, vo svojich príspevkoch opäť poriadne provokovali. V jednom z videí sa dokonca Klum objavila bez podprsenky a aj napriek tomu, že si prsia zakrývala rukou, tak svojim fanúšikom príliš priestoru na predstavivosť nenechala. 

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu