Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná partnerka hviezdy Twilightu: Bez mejkapu a s MEGA diamantom na prste... ZÁSNUBY?!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (2)
Robert Pattinson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Len pred mesiacom sa prevalilo, že herec Robert Pattinson (37), ktorý stvárnil upíra Edwarda v Twilighte, bude otcom. Jeho partnerke sa totiž pod oblečením začalo črtat viditeľne zaoblené bruško. A zdá sa, že okrem tehotenstva má dvojica aj inú novinku... Prebehli už aj zásnuby?!

Herec Robert Pattinson si svoje súkromie prísne stráži. Veď hoci sa s britskou speváčkou Suki Waterhouse dal dokopy ešte v roku 2018, svoj vzťah nijak verejne neprezentujú a držia sa mimo spoločenského diania. Aj tehotenstvo dvojica potvrdila až po tom, čo sa rastúce bruško nedalo nijak schovať. Hudobníčka tak urobila na svojom koncerte. 

A vyzerá to tak, že budúci rodičia majú ďalšie tajomstvo, ktoré zatiaľ verejne nepotvrdili. Paparazzi ich totiž nafotili v uliciach Londýna. A hoci sa hollywoodska hviezda maskovala šiltovkou a rúškom na tvári, jeho krásnu polovičku fotografi spoznali aj bez mejkapu. A neprehliadnuteľný bol aj obrovský diamant, ktorý sa jej ligotal na prste. Zdá sa teda, že zaľúbenci majú za sebou už aj zásnuby! 

FOTO nájdete TU»

Robert Pattinson a Suki Waterhouse
Zobraziť galériu (2)
Robert Pattinson a Suki Waterhouse  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Suki WaterhouseRobert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu