Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Promi párik zverejnil FOTO svojho dieťatka: Detaily stále taja!

Robert Pattinson a Suki Waterhouse Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson a Suki Waterhouse (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Už sú traja! Modelka Suki Waterhouse (32) a jej snúbenec - herec Robert Pattinson (37) sa už pár dní radujú zo svojho prvého dieťatka. Dohady a radostnú správu konečne potvrdili. Na sociálnej sieti Instagram totiž novopečená mamička zverejnila veľavravnú fotku. Pohlavie a meno dieťatka však naďalej zostávajú záhadou.

„Vitaj na svete!” takýmito slovami okomentovala modelka a príležitostná herečka Suki Waterhouse krásnu fotku, ktorou na sociálnej sieti Instagram vyvolala značný rozruch. Pózuje na nej totiž s dieťatkom v náručí. Týmto originálnym spôsobom tak potvrdila nedávne dohady o úspešnom ukončení jej tehotenstva. 

Kedy bábätko prišlo na svet, aké dostalo meno a či ide o synčeka alebo dcérku naďalej ostáva záhadou. Isté však je, že pod príspevkom gratulovali dvojici aj iné celebrity. Spomenúť možno Paris Hilton alebo speváčku Halsey. 

Suki a Robert tvoria pár zhruba od roku 2018. Obaja patria medzi hviezdy, ktoré si svoje súkromie dosť strážia. V decembri vyšlo najavo, že sú dokonca zasnúbení. „Obaja sa chcú zosobášiť. Je to pre nich veľmi dôležité. Robert je veľmi šťastný a jeho vzťah so Suki je úžasný,” vyjadril sa pre PEOPLE na margo toho zdroj z ich okolia. 

Viac o téme: Suki WaterhouseRobert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu