Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávny párik má KRÁSNU NOVINKU: Jeeej, veď to bruško vyzerá ako tehotenské!

Robert Pattinson a Suki Waterhouse
Robert Pattinson a Suki Waterhouse (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bude z najznámejšieho upíra otecko? Nuž, najnovšie paparazzi zábery hovoria jasnou rečou. Vyzerá to tak, že k zaľúbencom Robertovi Pattinsonovi (37) a jeho frajerke Suki Waterhouse (31) už čoskoro priletí bocian.

Robert Pattinson, ktorý sa preslávil ako jedna z ústredných postáv v úspešnej Twilight ságe, má množstvo fanúšičiek po celom svete. Za sebou má vzťahy s viacerými slávnymi ženami. Spomenúť možno kolegyňu Kristen Stewart, s ktorou prežívali lásku pred kamerami i mimo nich, či nemenej známu speváčku FKA Twigs. Vyzerá to ale tak, že jeho osudovou ženou, po boku ktorej našiel svoje šťastie je o 6 rokov mladšia modelka a herečka Suki Waterhouse.

Dvojica je spolu zhruba päť rokov a hoci si svoje súkromie úzkostlivo strážia, vyzerá to tak, že si spolu skvele rozumejú. Nuž, a posledné fotografie bulvárnych fotografov naznačujú, že kráska nosí pod srdcom ich spoločné dieťatko. Paparazzom sa zaľúbencov podarilo nafotiť na spoločnej prechádzke a je viditeľné, že Suki sa pod svetríkom črtá guľaté bruško. 

Novinári ich oslovili v súvislosti s tým, aby dohady o tehotenstve potvrdili alebo vyvrátili. Zatiaľ však bez reakcie. FOTOGRAFIE NÁJDETE TU!

Viac o téme: Suki WaterhouseRobert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu