Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Najväčší TAJNOSTKÁR šoubiznisu? Slávny herec sa v tichosti stal dvojnásobným otcom!

Adam Driver Zobraziť galériu (2)
Adam Driver (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoje súkromie si extrémne stráži! Reč je o hercovi menom Adam Driver (40), ktorého pokojne možno zaradiť medzi najväčších tajnostkárov šoubiznisu. Trvalo dva roky, kým svetu priznal, že má syna. Teraz len tak, medzi rečou, naznačil, že je z neho vlastne už dvojnásobný otec.

Pre mnohé celebrity sú sociálne siete skvelým nástrojom na to, aby komunikovali so svojimi priaznivcami a neraz sa s nimi takto delia o svoje súkromie. Stále sa však nájde aj skupina hviezd, ktoré si svoje súkromie maximálne strážia. Patrí k nim aj herec Adam Driver. 

Ten sa v roku 2013 tajne oženil s Joanne Tucker, s ktorou sa spoznali na prelome milénia. Narodenie ich prvého spoločného potomka - syna oznámil tiež len tak počas svojho monológu v Saturday Night Live v roku 2020. Chlapec mal v tom čase už dva roky. 

Adam Driver a Joanne Tucker
Zobraziť galériu (2)
Adam Driver a Joanne Tucker  (Zdroj: profimedia.sk)

A práve v tej istej relácii sa Adam prekecol opäť. Ako informuje Page Six, stalo sa tak počas skúšky kostýmu na natáčanie skečov do relácie. „Minulý rok som si prial dievčatko a stalo sa a je to dosť vyčerpávajúce. Takže tento rok si prajem ambien (liek na nespavosť),” uviedol vraj slávny herec. 

Termín, kedy dievčatko prišlo na svet a aké dostalo meno, však zostáva tajomstvom...

 

 

Viac o téme: Adam Driver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu