Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNA FOTO legendárneho Supermana: Takto sa rokmi zmenil... Fanúšikovia ho takmer nespoznali!

Dean Cain Zobraziť galériu (3)
Dean Cain (Zdroj: Warner Bros. Television)

LOS ANGELES - Tvár amerického herca Deana Caina (57) poznali v 90-tych rokoch hlavne fanúšikovia superhrdinov. V súčasnosti však vyzerá úplne inak a na najnovších záberoch z červeného koberca ho mali niektorí z nich problém spoznať.

Dean Cain je pre mnohých neznámym menom. Jeho tvár však v 90-tych rokoch poznal každý fanúšik superhrdinov. Medzi rokmi 1993 až 1997 sa totiž objavoval v seriáli Superman, v ktorom si zahral slávnu komiksovú postavu.

Dean Cain
Zobraziť galériu (3)
Dean Cain  (Zdroj: Warner Bros. Television)

Okrem toho svoje herecké umenie predviedol aj v ďalších počinoch. Objavil sa vo filmoch, ako sú napríklad Vendetta, Prezumpcia neviny, God's Not Dead či Klub zlomených sŕdc. Ani v jednom z týchto projektov však už nezažil podobnú slávu, akú zažil ako Superman.

Na verejnosti sa v posledných rokoch neobjavuje až tak často. Výnimku urobil počas víkendovej prehliadky s názvom Hollywood Christmas Parade, ktorej sa každoročne zúčastňuje viacero slávnych osobností.

Na záberoch z tohto slávnostného podujatia však Caina viacerí jeho fanúšikovia nespoznali. Po takmer 30-tich rokoch od začiatku seriálu, ktorý ho preslávil, sa totiž poriadne zmenil a po superhrdinovi už niet ani stopy.

Dean Cain
Zobraziť galériu (3)
Dean Cain  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dean Cain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu