Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takto teraz vyzerá slávny seriálový Hercules: Fúha, veď on už má vyše 60!

Kevin Sorbo Zobraziť galériu (5)
Kevin Sorbo (Zdroj: MCA Television)

LOS ANGELES - Už je to vyše 25 rokov, čo sa Kevin Sorbo objavil ako Hercules v niekoľkých filmoch a krátko nato začal účinkovať aj vo vlastnom projekte. A čas nešetrí ani seriálových polobohov...

Kevin Sorbo sa narodil 24. septembra 1958. V mladosti si vybral štúdium marketingu a reklamy. Aby zaň mohol zaplatiť, začal robiť modela pre tlačené aj televízne reklamy. 

Galéria: Kevin Sorbo

Už v polovici 80. rokov začal dostávať príležitostné šance vo filmoch a seriáloch. Podľa medializovaných informácií bol jedným z adeptov na úlohu Supermana, ktorú nakoniec dostal Dean Cain. A uvažovalo sa o ňom aj pri postave agenta Muldera v Aktoch X, ktorú nakoniec stvárnil David Duchovny. 

Jeho prelomovou úlohou sa tak stal Hercules. V roku 1994 bolo do sveta vypustených 5 filmov, ktoré sa dostali na obrazovky v rozmedzí od apríla do novembra. 

Kevin Sorbo a Michael
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: MCA Television)

Po filmovom úspechu hneď v roku 1995 odštartoval aj seriál. Popritom sa  Sorbo v tejto úlohe párkrát objavil aj v seriáli Xena – táto hrdinka bola divákom predstavená práve v prvej sérii Herculesa. 

Hercules bol ako projekt zrušený uprostred 6. série. Kevin údajne odmietol predĺženie svojej zmluvy o ďalšie tri roky. A tak Hercules skončil v roku 1999. 

V medzičase sa herec objavil napríklad vo filme Kull dobyvateľ. Po zrušení seriálu sa jeho účinkovanie v iných projektoch poriadne rozbehlo. Na svojom konte má asi 80 filmov, zahral si v aj v seriáloch ako Andromeda, Dharma a Greg, Dva a pol chlapa, O. C. a iných. 

Carmen Electra, Sean Maguire
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Regency Enterprises)

V roku 1998 sa Kevin oženil so Sam Jenkins, ktorá sa rok predtým objavila v malej úlohe v seriáli Hercules. Majú spolu tri deti. 

A takto vyzerá seriálový poloboh dnes: 

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KS)

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KS)

Viac o téme: Kevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu