Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Božská Cindy Crawford v spoločnosti s krásnou dcérou: Podprsenku nechala doma!

Cindy Crawford a Kaia Gerber Zobraziť galériu (3)
Cindy Crawford a Kaia Gerber (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aká matka, taká Kaia! Meno Cindy Crawford (57) je dobre známe aj ľuďom, ktorí svet modelingu príliš nesledujú. Nálepky prominentného dieťaťa sa úspešne zbavila aj jej dcéra Kaia (22). Tá totiž patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti. A pozrite sa, aká je sexi!

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! To pri pohľade na Cindy Crawford a jej dcéru Kaiu napadne asi mnohým. Počas uplynulých dní zavítali krásky do spoločnosti a vyzerali jednoducho úžasne. Na večierok, ktorý usporiadala spoločnosť predávajúca luxusné hodinky, prišli obe oblečené v čiernych outfitoch. Kým slávna mama stavila na decentný model, jej dcéra si dovolila aj štipku provokácie. 

Krátka sukňa totiž zvýraznila dokonale tvarované nohy mladej modelky. Pod elastický top si Kaia nedala podprsenku a blesky fotoaparátov tak odhalili jej prsia. Keďže je vďaka svojej profesii na pózovanie v odvážnych modeloch zvyknutá, nejde o nič výnimočné. 

Cindy Crawford a Kaia Gerber
Zobraziť galériu (3)
Cindy Crawford a Kaia Gerber  (Zdroj: profimedia.sk)

Cindy Crawford a Kaia Gerber
Zobraziť galériu (3)
Cindy Crawford a Kaia Gerber  (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sa Kaia rada pochváli svojím sexepílom, jej srdce je zadané. Kráska tvorí pár s úspešným hercom Austinom Butlerom, ktorý sa dosť zviditeľnil stvárnením legendárneho Elvisa Presleyho. Či sa vzťah dvojice napokon skončí svadbou, zatiaľ nevedno. Isté však je, že jej rodičia jej môžu byť príkladom. Cindy a Rande Gerber sú svoji od roku 1998 a ich manželstvo patrí k tým najkrajším v šoubiznise. 

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu