Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi modelka potešila paparazzov: Pozrite sa na ten výstavný zadok!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (6)
Kaia Gerber (Zdroj: profimedia.sk)

LOS CABOS - Z tohto úlovku museli byť nadšení! Mnohé celebrity sa rozhodli koniec minulého roka a začiatok toho nového stráviť oddychom a relaxom v nejakom obľúbenom letovisku. Rodina slávnej modelky Cindy Crawford (56) sa napríklad vybrala do Mexika, kde sa však nevyhli bulvárnym fotografovom.

Užívali si oddych a spoločné chvíle! Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber vzali svoje ratolesti - Kaiu a syna Presleyho na dovolenku do obľúbeného mexického letoviska. Spoločnosť im robí aj frajer ich dcéry - o desať rokov starší Austin Butler. 

Pri pohľade na zábery, ktoré sa bulvárnym fotografom podarilo urobiť, je jasné, že talentovaný herec do prominentnej rodiny dokonale zapadol a skvele si spolu rozumejú. Po nevydarených vzťahoch s herečkami Vanessou Hudgens a Lily-Rode Depp sa koncom minulého roka dal dokopy práve so krásnou Kaiou. 

Austin Butler do prominentnej rodiny dokonale zapadol.
Zobraziť galériu (6)
Austin Butler do prominentnej rodiny dokonale zapadol.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzi boli nepochybne nadšení aj pri pohľade na modelku v úsporných bikinách. Kaia totiž skrýva pod šatami výstavnú postavičku. Ten Austin je ale šťastný muž, čo poviete?!

Sexi modelka potešila paparazzov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kaia GerberAustin Butler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu