Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Netere zosnulej Lady Diany (†36) vás ohúria: Pozrite, aké krásky!

Lady Diana Zobraziť galériu (3)
Lady Diana (Zdroj: Profimedia)

MELBOURNE - Nešlo ich prehliadnuť! Pri priezvisku Spencer mnohým príde na um zosnulá matka princov Williama a Harryho - princezná Diana. Jeho nositeľkami sú však napríklad aj šarmantné dvojičky Eliza a Amelia, ktoré sa príležitostne venujú modelingu. V uplynulých dňoch zavítali do spoločnosti a vyzerali jednoducho užasne!

Lady Diana pochádzala z britskej šľachtickej rodiny Specerovcov. Verejnosti je dobre známy napríklad aj jej brat Charles Spencer, ktorý sa živí ako spisovateľ a novinár. Milostný život tohto grófa je pomerne zaujímavý. Z troch manželstiev má totiž sedem detí. 

Charles Spencer
Zobraziť galériu (3)
Charles Spencer  (Zdroj: profimedia.sk)

Prvou manželkou Grófa Spencera bola modelka Victoria Lockwood, ktorá mu porodila tri dcéry a syna. Najstaršia Kitty sa v roku 2021 vydala za pracháča Michaela Lewisa.

V uplynulých dňoch na seba strhli pozornosť 31-ročné dvojičky Eliza a Amelia. Spoločne zavítali na austrálsky Melbourne Cup Race Day, kde boli hneď stredobodom pozornosti. Krásne blondínky sa totiž predviedli v červených šatách, ktoré doplnili zaujímavými šperkami. 

 Lady Eliza a Lady Amelia Spencer
Zobraziť galériu (3)
Lady Eliza a Lady Amelia Spencer  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Eliza SpencerLady Amelia Spencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu