Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prominentná dcéra nie je žiadna hanblivka: Aha, v spoločnosti takto ukazovala prsia!

Amelia Gray Hamlin Zobraziť galériu (2)
Amelia Gray Hamlin (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Bolo sa rozhodne na čo pozerať! V pondelok sa viaceré známe tváre zišli na odovzdávaní cien Fashion Awards. Na slávnostnom bielom koberci nechýbali úspešní dizajnéri a známe krásky, ktoré sa predviedli v zaujímavých kreáciách. Jednu z tých odvážnejších mala na sebe modelka a influencerka Amelia Gray Hamlin (22).

Na spomínanom podujatí sa to priam hemžilo celebritami. Spomenúť možno Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, nestarnúcu Demi Moore, či Naomi Watts a Anne Hathaway. Od rodičovských povinností si na chvíľku odbehla Serena Williams a samozrejme tam nemohli chýbať ani známe hviezdy modelingu, ako Emily Ratajkowski, či Winnie Harlow.

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien Fashion Awards 2023

Zaujať pozornosť v záplave týchto zvučných mien nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie aj dcéra herečky Lisy Rinny - Amelia Gray Hamlin. Tá preto pri výbere outfitu stavila na iný spôsob, ako si zaručiť, aby nezostala bez povšimnutia. 

Mladá kráska sa totiž predviedla v odvážnej kreácii, spod ktorej jej presvitali nohavičky a pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že podprsenku v ten večer nechala doma. Poriadne odvážna voľba, avšak treba dodať, že vo svete modelingu nejde o žiadnu raritu. 

Amelia Gray Hamlin
Zobraziť galériu (2)
Amelia Gray Hamlin  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: CFDA Fashion AwardsAmelia Gray HamlinFashion Awards 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu