Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželka mladého Beckhama vyvolala ROZRUCH: Rovnaké TETOVANIE s 12-ročnou švagrinou?!

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Najmladšie dieťa Victorie (49) a Davida (48) Beckhamovcov, dcéra Harper, oslávila v pondelok 12. narodeniny. Pri tejto príležitosti manželka jej najstaršieho brata Brooklyna, herečka Nicola Peltz (28), zverejnila s oslávenkyňou niekoľko spoločných fotiek. A okamžite nimi vyvolala rozruch - rovnaké tetovanie s 12-ročnou švagrinou?!

Victoria a David Beckhamovci majú spolu štyri deti - 24-ročného Brooklyna, 20-ročného Romea, 18-ročného Cruza a najmladšiu dcéru Harper. Tá v pondelok oslávila svoje 12. narodeniny. Pri tejto príležitosti jej švagriná Nicola Peltz verejne poblahoželala na sociálnej sieti Instagram a zverejnila niekoľko spoločných záberov. 

Galéria: Brooklyn Beckham a Nicola Peltz

Jedným však okamžite vyvolala rozruch. Na snímke 28-ročná manželka Brooklyna Beckahama ukazuje nové tetovanie motýľa, ktoré si nechala namaľovať na spodnú časť chrbta. A vedľa nej stojí len 12-ročná Harper s vyhrnutým tričkom a rovnaké tetovanie má na rebrách. Mnohí sa preto zhrozili, že tak mladé dievčatko si nechalo urobiť skutočné tetovanie. 

Ide však len o takzvanú tetovačku, ktorá po pár dňoch z kože zlezie. Napriek tomu sa však mnohým záber vôbec nepáčil. Je vraj absolútne nevhodný na sociálne siete. „Úplne som tomu uveril, že Harper má v 12-tich rokoch tetovanie. Toto by nemalo byť na internete,“ hneval sa jeden z komentujúcich a pridal sa ďalší: „Nemyslím si, že by Nicola mala zverejňovať tieto fotky.“

Napriek pobúreným reakciám si však najmladšia Beckhamová svoj veľký deň naozaj užila. A je zrejmé, že pôjde v stopách svojej slávnej mamy. Ako darček totiž od nej dostala kabelku Prada. 

Viac o téme: Harper BeckhamNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu