Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi modelka ako NEZBEDNÁ ŠKOLÁČKA: Elisabetta, tento outfit by odrovnal aj riaditeľa!

Elisabetta Gregoraci Zobraziť galériu (2)
Elisabetta Gregoraci (Zdroj: Profimedia)

MILÁNO - Elisabetta Gregoraci (43) je modelka, tanečnica a bývalá manželka exmanažéra Formuly 1 Flavia Briatoreho (73). A hoci je aktuálne v Miláne Fashion Week, paparazzi ju nenafotili na jednej z módnych prehliadok, ale cestou na obed. No vyzerala akoby mala namierené na fashion show. Vyzerala ako nezbedná školáčka!

Elisabetta Gregoraci je talianska modelka a televízna osobnosť. Svoju kariéru začala ako tanečnica v šou Libero, potom nahradila českú topmodelku Evu Herzigovú v kampani Wonderbra. Jej minulosť sa spája aj s viacerými škandálmi, napríklad, že ponúkala sexuálne služby výmenou za prácu v talianskej verejnoprávnej televízii. 

Dnes má kráska už 43 rokov a na jej vrtochy z mladosti si už spomenie len málokto. Stále však vystupuje ako veľká sexica. Aktuálne ju paparazzi nafotili cestou na obed do reštaurácie il Salumaio vo via Monte Napoleone v Miláne... A vyzerala pri tom ako nezbedná študentka. Nahodená bola v čiernej sukni a v čiernom saku a tie doplnila kratučkou košeľou, ktorá jej siahala ledva pod prsia. No, tento outfit by odrovnal aj samotného riaditeľa školy!

Sexi modelka ako NEZBEDNÁ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elisabetta Gregoraci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu