Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To je ale párik: Bradatý ako Yeti si užíva s pipkou v bikinách!

Známy a zabezpečený producent Rick Rubin s mladou milenkou
Známy a zabezpečený producent Rick Rubin s mladou milenkou (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Láska nepozná žiadne medze! Zvlášť, pokiaľ ide o vody šoubiznisu a s ním spojené nadštandardné benefity. Tie budú zrejme dôvodom oddaných citov aj najnovšieho úlovku Ricka Rubina (49). V zrelom veku žiletku síce nepozná, no mladučká milenka po jeho boku nechýba.

Ich šťastiu nič nebráni v ceste! Celebritné kruhy sú bohatšie o ďalšiu dvojicu, pri ktorej okolie od prvého pohľadu dvíha obočie. Jeden z najznámejších hudobných producentov v brandži si totiž odskočil za slnečnými lúčmi na vychytenú pláž v Malibu. V morských vlnách predviedol nielen hustý „porast“ na takmer celom tele, aj výrazne mladšiu spoločnosť.

Poznávacím znamením Ricka Rubina je už dlhší čas hustá a dlhá brada. Tá s pribúdajúcimi rokmi uňho naberá sivasté odtiene, no nie je tým jediným ochlpením na producentovom tele. Hudobný expert zapustil aj dlhú hrivu, ktorá mu na polovici hlavy chýba – na jej vrchu sa mu leskne plešina. Úctyhodnému ochlpeniu sa Rick nevyhol ani na celom hrudníku vrátane chrbta. Z diaľky tak v plavkách vyzerá ako vystrihnutý z kresieb bájneho tvora Yetiho. To však pri love nových známostí očividne nie je prekážkou.

Identita Rubinovej priateľky zatiaľ známa nie je. Nie všetky takéto spojenia však po krátkom čase končia krachom. Dôkazom môže byť pupkatý boháč Flavio Briatore s o polovicu mladšou manželkou Elisabettou Gregoraci. Talianska modelka s výstavným telom svojej zákonitej polovičke už stihla aj porodiť prvého spoločného potomka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu