Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Idylka pupkatého milionára: Sexi manželka v bikinách a holý zadok!

Flavio Briatore s manželkou Elisabettou Gregoraci a ich spoločným synom Zobraziť galériu (3)
Flavio Briatore s manželkou Elisabettou Gregoraci a ich spoločným synom (Zdroj: profimedia.sk)

PORTO CERVO – Život ako v bavlnke! Hoci Flavio Briatore (62) už na prvý pohľad patrí medzi smotánkou k postarším „vykopávkam“, v súkromí sa rozhodne nemá na čo sťažovať. Takmer celé leto si vychutnáva sexi telo o polovicu mladšej manželky v bikinách. Sám však o vlastný imidž príliš nedbá – premáva sa s holým zadkom.

Týždne sa menia, náplň letných dní zostáva. Aj tak by sa dal popísať program prominentnej rodinky, ktorá strieda jednu taliansku destináciu za druhou. S miliónmi na konte si totiž Flavio Briatore užíva horúcu sezónu na maximum. Okrem hriešne zvodnej polovičky vystavuje na obdiv aj vlastné zbrane – veľký pupok, zošúverenú kožu, šediny a najnovšie už aj obe polky v bermudách.

O nelichotivú situáciu sa bohatý podnikateľ sám sebe postaral počas uplynulého víkendu, keď sa venoval údržbe svojej lode. S hadicou v ruke si totiž nevšimol, že sa mu plavky zosunuli o poriadny kus nižšie. Striehnucim paparazzom tak nevedomky naservíroval svoj odhalený zadok.

Svedkom pikantného okamihu sa stala Elisabetta Gregoraci, ktorá sa so synom Falcom Nathanom bezstarostne opaľovala. Na rozdiel od manžela si totiž aj po tridsiatke a jednom pôrode udržiava postavičku ako lusk. Ploché vypracované bruško a dlhé štíhle nohy sa nielen na pláži stávajú jej poznávacou značkou. Ktovie, ako dlho sa nakoniec vydrží pozerať na faldíky svojho partnera a určite veľkorysého sponzora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu