Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Extrémne vyčíňanie fanúšičky známeho speváka: Skončila za mrežami!

Harry Styles
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský súd poslal na 14 týždňov do väzenia ženu, ktorá prenasledovala popového speváka Harryho Stylesa (30) a za necelý mesiac mu zaslala 8 000 papierových či elektronických pohľadníc. Zapálená obdivovateľka bývalého člena skupiny One Direction má tiež na desať rokov zákaz približovať sa k svojmu idolu a nesmie chodiť ani na jeho vystúpenie. Informovali o tom britské médiá.

Galéria: Harry Styles

35-ročná Brazílčanka Myra Carvalhová bola obvinená zo stalkingu, ku ktorému sa na súde priznala. Počas svojho pobytu v Británii hudobníkovi posielala množstvo ručne písaných listov a na internete objednávala množstvo elektronických pohľadníc, ktoré chodili na jeho adresu. Adresovala mu aj niekoľko svadobných pohľadníc. Dva listy mu doručila osobne.

Carvalhová odišla kvôli spevákovi do Británie vlani v decembri bez toho, aby o tom povedala svojej rodine. Ubytovala sa v hosteli na západe Londýna, aby mu mohla byť čo najbližšie. Súd jej okrem zákazu približovať sa k Stylesovi zakázal priamo či nepriamo Stylesa kontaktovať. Vyhradil aj zónu na severozápade Londýna, kam Carvalhová nesmie vstupovať. Musí tiež spevákovi uhradiť sumu 134 libier.

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu