Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávny režisér zažil v Benátkach nepríjemné chvíle: Na červenom koberci ho takto ponížili!

Woody Allen Zobraziť galériu (4)
Woody Allen (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Takéto privítanie zrejme nečakal. Známy filmový režisér Woody Allen (87) rovnako, ako svojimi umeleckými úspechmi, púta pozornosť aj pre svoj súkromný život. Už viac ako 25 rokov je totiž ženatý s herečkou Soon-Yi (52), ktorá je však dcérou jeho bývalej partnerky. A Takisto bol svojho času obvinený z toho, že zneužíval svoju adoptovanú dcéru. Počas tohto týždňa mu pripomenula jeho minulosť skupina žien, ktoré dali jasne najavo, čo si o ňom myslia.

Woody Allen sa počas svojej kariéry vypracoval na jedného z najlepších režisérov filmovej histórie, čo podčiarkujú 4 Oscary, ktoré vyhral. Mnohí mu však vyčítajú jeho súkromný život, ktorý aj dnes vyvoláva množstvo negatívnych reakcií.

Woody Allen
Zobraziť galériu (4)
Woody Allen  (Zdroj: SITA)

Allen je už viac ako 25 rokov šťastne ženatý s herečkou Soon-Yi. Tá je však dcérou jeho bývalej partnerky menom Mia Farrow a ich vzťah začal práve počas toho, ako chodil s jej matkou. Tá následne obvinila režiséra z toho, že zneužíval ich adoptovanú dcéru Dylan, čo však Allen odmieta.

Jeho kontroverznú minulosť mu opäť pripomenuli na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, kde sa na neho vrhla skupinka žien, ktoré ho majú očividne v zuboch. Dôvodom tohto protestu malo byť práve zneužívanie, z ktorého bol Allen obvinený.

Woody Allen
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Jeho aktuálna rodina však režiséra obhajuje a je jeho najväčšou oporou. Počas manželstva si so Soon Yi adoptovali dve dcéry - Bechet (24) a Manzie Tio (23), ktoré na svojho otca nedajú dopustiť. Celá rodina sa spoločne objavila aj v Benátkach, avšak na tento ročník slávneho festivalu zrejme tak skoro nezabudnú.

Woody Allen s manželkou  Soon-Yi a dcérami Manzie Tio a Bechet
Zobraziť galériu (4)
Woody Allen s manželkou Soon-Yi a dcérami Manzie Tio a Bechet  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Woody Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu