Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa modelka provokovala na červenom koberci: NAJODVÁŽNEJŠÍ MODEL tohtoročných Benátok!

 Leila Depina Zobraziť galériu (3)
Leila Depina (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Rozhodne sa jej podarilo zaujať! Aktuálny ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach je síce jubilejný, avšak kvôli štrajku filmárov oveľa menej pompéznejší. Modelka menom Leila Depina si z toho zrejme ťažkú hlavu nerobila a svojich 5 minút slávy sa rozhodla naplno využiť!

Medzinárodný filmový festival v Benátkach je nielen prehliadkou nových počinov. Pozornosť mnohých sa na toto podujatie sústredí aj vďaka móde, ktorú pozvaní hostia predvádzajú na červenom koberci. Známe krásky sa v zaujímavých kreáciách predviedli aj počas tohto ročníka. 

Galéria: Medzinárodný filmový festival v Benátkach

Za zmienku stojí napríklad krásna Georgina Rodriguez, ktorá patrí medzi pravidelných návštevníkov tohto prestížneho podujatia. Partnerka slávneho futbalistu Cristina Ronalda sa predviedla v outfite, v ktorom nápadne pripomínala postavu z kultového filmu. 

RozhodNe najodvážnejší model predviedla na červenom koberci modelka menom Leila Depina. Tá na sebe mala kreáciu, ktorá pripomínala sieť a všetkým sa tak naskytol pohľad na jej telo. Dať si pod túto kreáciu podprsenku by bolo obrovské faux pas, a tak kráska odhalila obliny svojich pŕs. Nuž, pri svojej profesii s nahotou nemá veľký problém...

 Leila Depina
Zobraziť galériu (3)
Leila Depina  (Zdroj: profimedia.sk)

 Leila Depina
Zobraziť galériu (3)
Leila Depina  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachLeila Depina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu