Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy herec je trojnásobný otcom: Jedinečný úkaz na tele narodenej dcérky!

Chad Michael Murray a Sarah Roemer Zobraziť galériu (2)
Chad Michael Murray a Sarah Roemer (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Takto vyzerá láska! Presne tento cit v uplynulých dňoch naplno opantal herca menom Chad Michael Murray (41), ktorému partnerka - herečka Sarah Roemer (38) porodila ich tretie dieťatko. Radostnou novinkou sa pochválili na sociálnej sieti Instagram.

Dawsonov svet, Ženy z rodu Gillmorovcov, či film Moderná Popoluška sú len vybrané počiny, v ktorých model a herec Chad Michael Murray účinkoval. Charizmatický umelec je dobre známy mnohým Slovenkám. Na sociálnej sieti Instagram má zhruba 2 milióny followerov, ktorým sa začiatkom leta pochválil, že už čoskoro sa ich rodinka rozrastie. A ten deň je tu. 

Chad Michael Murray vo filme Moderná Popoluška.
Zobraziť galériu (2)
Chad Michael Murray vo filme Moderná Popoluška.  (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Jeho partnerka Sarah Roemer prezradila, že sa im pred pár dňami narodila dcérka. Meno dievčatka zatiaľ nie je známe, avšak pyšná mamička prezradila zaujímavý detial. A to, že dievčatko má na členku znamienko v tvare srdiečka.


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


 

Okrem nedávno narodenej dcérky má dvojica spolu ďalšie dve ratolesti. 8-ročného syna a 6-ročnú dcérku. Dvojica začala spolu randiť v roku 2014. V januári 2015 oznámili svetu, že sa zosobášili.

Viac o téme: Chad Michael Murray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu