Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hollywoodsky štrajk zruinoval známeho herca: Zostal na mizine… Musel predať dom!

Billy Porter Zobraziť galériu (2)
Billy Porter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podobné následky zrejme nečakal. Najslávnejší herci momentálne štrajkujú bok po boku so scenáristami za lepšie podmienky. Tým pádom sa ale pozastavila väčšina projektov a niektorí herci majú obrovské finančné problém. Jedným z nich je aj Billy Porter (53), ktorý musel dokonca predať svoj vlastný dom!

Spoločný štrajk hercov a scenáristov, ktorého je Hollywood svedkom po 60-tich rokoch, doslova ochromil výrobu a produkciu drvivej väčšiny projektov, ktoré sa mali v tomto období nakrúcať. Táto situácia však priniesla aj pomerne nečakané problémy.

Herci, ktorí nepatria medzi tie najväčšie mená filmového sveta, totiž zostali bez príjmu a majú tak problémy s tým, že prakticky nemajú z čoho žiť. Jedným z nich je aj Billy Porter, ktorý bol kvôli tejto situácii nútený k náročnému kroku.

„Kvôli tejto situácii som musel predať dom. Netuším, kedy sa vrátime do práce. Umelci, pokiaľ nie ste absolútna hviezda, žijú od výplaty k výplate. Mal som robiť nejaké projekty v septembri, ale všetko sa to zrušilo. Takže ľudia, ktorí hovoria, že nás nechajú vyhladovať, až pokým nebudeme musieť predať naše domy - gratulujem, podarilo sa," povedal pre Evening Standard.

Billy Porter
Zobraziť galériu (2)
Billy Porter  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Billy Porter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu