Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa speváčka úplne na mizine: Spolu s manželom a deťmi skončili na ulici!

Hannah Spearritt
Hannah Spearritt (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Aj napriek tomu, že na prelome tisícročí patrila medzi svetové hviezdy, dnes nemá ani len strechu nad hlavou. Anglická speváčka Hannah Spearritt (41), ktorá bola v minulosti súčasťou úspešnej skupiny S Club 7 priznala, že spolu so svojím manželom a malými deťmi skončila bez strechy nad hlavou.

Aj keď by sa mohlo zdať, že hviezdy takéhoto formátu majú bezstarostný život aj po ukončení kariéry, opak je v mnohých prípadoch pravdou. Potvrdzuje to aj bývalá členka popovej skupiny S Club 7 Hannah Spearritt, ktorá prežíva veľmi náročné obdobie.

V priebehu posledného polroka totiž spolu s rodinou vystriedala viacero dočasných domovov a ich situácia je dosť náročná. Všetko sa začalo vo chvíli, keď sa museli náhle odsťahovať z podnájmu.

„Majiteľ bytu, ktorý nám ho prenajímal, ho potreboval rýchlo predať. Nemali sme vôbec čas nájsť si niečo nové. Jeden z našich kamarátov nám ponúkol na pár dní možnosť zostať v jeho kancelárii. Bolo to stresujúce, ale prispôsobili sme sa. Hlavne preto, že máme deti," povedala v rozhovore pre The Sun. Jej deti majú pritom len tri a štyri roky.

Aj napriek tomu, že na konci minulého storočia patrila Hannah medzi svetové hviezdy, jej príjmy vyzerali úplne inak, než si mnohí myslia. „Ľudia si myslia, že sme milionári, ale nie je to pravda," povedala Spearritt. Podľa spomínaného magazínu si ročne zarobila 150-tisíc libier, čo však podľa jej slov bolo minimum toho, čo kapela reálne zarábala.

Viac o téme: Hannah Spearritt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu