Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

DESIVÉ ODHALENIE o promi páre: Dal jej zoznam šialených pravidiel... Má zákaz hovoriť!

Kanye West a Bianca Censori Zobraziť galériu (2)
Kanye West a Bianca Censori (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Partnerský zväzok rapera Kanyeho Westa (46) a Biancy Censori (28) vyvoláva nepochopenie u mnohých jedincov. Len nedávno sme vás na topkách informovali, že jej blízki a priatelia majú o ňu vážne obavy. Aktuálne sa v médiách hovorí o umelcovi ako o veľkom manipulátorovi, ktorý svojej polovičke zakazuje a nariaďuje rôzne šialené veci.

Ako informuje Daily Mail, zdroj z Biancinho okolia tvrdí, že slávny raper pre svoju polovičku vytvoril zoznam pravidiel, podľa ktorých má žiť. „Obsahuje napríklad príkaz, aby nehovorila, určuje jej, čo si má obliecť. Je povinná jesť len určité potraviny a musí pravidelne cvičiť,” uviedol dobre informovaný zdroj z jej okolia. „Pôsobí dojmom, akoby úplne stratila rozum. Ona ho na slovo poslúcha, lebo ju presvedčil, že oni sú vyvolení,” dodal.  

Priatelia Biancu nespoznávajú. Keď sa jej usilujú dohovoriť, stretávaju sa u nej s nepochopením. „Keď sa zaujímali o to, či je v poriadku, vulgárne im povedala, nech sa o ňu nestarajú. Vyjadrila sa, že jej všetci závidia jej slávu,” dodal zdroj z Biancinho okolia, ktorý nie je jediný, čo si myslí, že Kanye je veľký manipulátor. 

Kanye West a Bianca Censori
Zobraziť galériu (2)
Kanye West a Bianca Censori  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu