Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odvážna žena Kanye Westa: Prsia na voľnobeh… TOTO manželovi nevadí?!

Kanye West a jeho Zobraziť galériu (3)
Kanye West a jeho "manželka" Bianca Censori. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fúúúha! Kanye West (45) je známy tým, že má veľmi blízko k móde a rád oblieka aj svoje polovičky. Robil to aj pri Kim Kardashian a... Inak to zrejme nebude ani pri jeho novej "manželke" Biance Censori (28). No outfit, v ktorom sa plavovláska aktuálne objavila na verejnosti, bol viac než odvážny. Aj toto ti vyberal manžel?!

O romániku Kanyeho Westa a 28-ročnej architektky Bianci Censori sa verejnosť dozvedela v januári tohto roka. To už mala mať dvojica za sebou aj právne nezáväzný sobáš. Či ho neskôr aj zoficiálnili alebo nie, sa stále nevie, "manželia" sa totiž dodnes k svojmu vzťahu verejne nevyjadrili. 

V týchto dňoch zaľúbencov vyfotili paparazzi vo West Hollywoode na rande. Zašli si do talianskej reštaurácie Cecconi's. A okamžite pútali pozornosť všetkých. Ani nie tak samotný Kanye, ako jeho polovička. O hudobníkovi je známe, že svojim ženám vyberá outfity. Otázkou však je, či tak urobil aj v tomto prípade. 

Väčšina mužov totiž nestrpí, ak ich žena ukáže zo svojho tela viac, ako je potrebné. No a Bianca bola nahodená tak, že vrchný diel svojho oblečenia na sebe mať vôbec nemusela. Svetlý crop top bol totiž kompletne priesvitný a ona pod ním nemala absolútne nič. Všetkým sa tak naskytol pohľad na jej úplne nahé prsia.

Odvážna žena Kanye Westa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Kanye West:

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu