Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

SMUTNÁ SPRÁVA pre fanúšikov: SMRŤ drogového kráľa (†83) zo seriálu Perníkový tatko!

Vo veku 83 rokov zomrel herec Mark Margolis. Zobraziť galériu (3)
Vo veku 83 rokov zomrel herec Mark Margolis. (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

NEW YORK - Fanúšikovia seriálov Braking Bad, ktorý bol na Slovensku známy aj pod názvom Perníkový tatko či počinu Better Call Saul sú v smútku. Zasiahla ich totiž správa o náhlom úmrtí herca Marka Margolisa. Zomrel po krátkej chorobe vo veku 83 rokov!

Herec Mark Margolis je v povedomí divákov zapísaný predovšetkým ako drogový kráľ na vozíčku Hector "Tío" Salamanca zo seriálu Breaking Bad. Za ten bol v roku 2012 dokonca nominovaný na cenu Emmy. Úlohu si potom zopakoval aj v piatich sezóny spin-off seriálu Better Call Saul. 

SMUTNÁ SPRÁVA pre fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AMC)

Dnes však verejnosť zasiahla správa o jeho náhlom úmrtí. Potvrdil ju jeho syn Morgan Margolis, ktorý oznámil, že jeho otec zomrel vo štvrtok v nemocnici v New Yorku po boji s krátkou chorobou. 

Mark Margolis si okrem spomínaných seriálov zahral aj vo filme Zjazvená tvár s Al Pacinom, v Čiernej labuti, v Requiem za sen či v Ace Ventura: Zvierací detektív. Okrem toho sa ponoril aj do javiskového herestva. Úplne poslednú úlohu si podľa IMDB zahral tento rok spolu s kolegom z Breaking Bad v seriáli Your Honor. Česť jeho pamiatke.

SMUTNÁ SPRÁVA pre fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AMC)

Viac o téme: Mark MargolisBreaking Bad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu