Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi párik krátko po prevalení ZÁSNUB: Stihli si povedať ÁNO... V Maďarsku!

Dylan Sprouse a Barbara Palvin si povedali áno. Zobraziť galériu (2)
Dylan Sprouse a Barbara Palvin si povedali áno. (Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Len pred mesiacom sa na verejnosť dostala informácia, že slávna modelka Barbara Palvin (29) a jej partner - herec Dylan Sprouse (30) sa zasnúbili. Urobili tak v rodnej krajine krásnej brunetky a radostnú novinku tajili takmer rok. No a už majú ďalšiu skvelú správu - už sa v Maďarsku stihli aj zobrať!

Pred mesiacom sme na Topkách informovali, že herec Dylan Sprouse a slávna modelka Barbara Palvin sa zasnúbili. O ich dôležitom životnom kroku sa hovorilo už dlhšie, no dvojica ho potvrdila taž po 9 mesiacoch. „Necítili sme potrebu sa o to hneď deliť s verejnosťou,“ uviedol 30-ročný umelec, ktorý si v minulosti zahral syna Rossa Gellera v Priateľoch.

Zásnuby prebehli ešte v septembri minulého roka v rodnej krajine krásnej Barbary - v Maďarsku. No a len mesiac po potvrdení tejto krásnej správy, sa prevalila ďalšia. Dvojica si vraj u našich južných susedov stihla povedať už aj svoje áno. Ako informoval maďarský portál Bors Online, na verejnosť unikli modelkine zábery vo svadobných šatách, ktoré hovoria za všetko. 

Promi párik krátko po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Dylan Sprouse a Barbara Palvin sa dali dokopy v roku 2018 a odvtedy tvoria harmonický pár. Herec vraj modelku zbalil cez Instagram, kde jej napísal súkromnú správu. Podľa jeho vlastných slov videl, že ho na sociálnej sieti sleduje, a to mu dodalo odvahu, že by azda u nej mohol mať šancu. A mal pravdu. 

@celebritiesworldx barbara palvin and dylan sprouse got married over the weekend in hungary💍 #barbarapalvin #dylansprouse ♬ suono originale - celebrityeditssx
Viac o téme: Dylan SprouseBarbara Palvin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu