Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda Sexu v meste 3 roky pred 60-kou: Ukázala sa KOMPLETNE HOLÁ!

Cynthia Nixon sa za svoje krivky rozhodne nehanbí. Zobraziť galériu (3)
Cynthia Nixon sa za svoje krivky rozhodne nehanbí. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečku Cynthiu Nixon (58) slovenskí diváci vnímajú predovšetkým ako právničku Mirandu z populárneho seriálu Sex v meste. Aktuálne sa na obrazovky dostala 2. séria pokračovania tohto počinu, s názvom Ako to bolo ďalej... A ryšavka dokázala, že s nahotou nemá problém ani po 20 rokoch. Aktuálne jej ťahá na 60-ku a... Pred kamerami sa ukázala kompletne holá!

Ukázať čo-to zo svojej kože k seriálu Sex v meste skrátka patrilo... Veď napokon tomu napovedal aj samotný názov. To však bolo pred viac ako 20 rokmi. No minimálne jedna z herečiek, ktoré v kultovom seriáli hviezdili, s nahotou nemá problém ani 3 roky pred 60-kou.

Aktuálne sa na obrazovky dostala 2. séria pokračovania tohto počinu, s názvom Ako to bolo ďalej... A Cynthia Nixon, ktorá stvárňuje Mirandu, sa pred kamerami poriadne rozohnila. Svoje nahé telo ukázala pri vášnivých milostných scénach, ale aj v hydromasážnej kapsuli.

Vidno jej bolo nielen prsia, ale aj... No skrátka všetko! Treba však povedať, že 58-ročná herečka sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Veď postavu má lepšiu, ako mnohé o dve generácie mladšie ženy. Veď uznajte sami!

Hviezda Sexu v meste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Hviezda Sexu v meste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cynthia Nixon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu