Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lewis Capaldi bojuje s vážnou chorobou: ZÁCHVAT priamo na pódiu… Zachraňovať ho museli fanúšikovia!

Lewis Capaldi
Lewis Capaldi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nič dojemnejšie dnes neuvidíte! Vyzerá to tak, že slávny spevák Lewis Capaldi (26) má tých najlepších fanúšikov. Potvrdilo sa to aj počas jeho víkendového vystúpenia na festivale Glastonbury. Keď talentovaného umelca postihli komplikácie spojené s Tourettovým syndrómom, ktorým trpí, jeho priaznivci ho krásne podržali.

Someone You Loved je jeden z obrovských hitov talentovaného a uznávaného Lewisa Capaldiho. Ten bol jedným z umelcov, ktorí počas víkendu vystúpili na prestížnom festivale Glastonbury. Na jeho koncerte zaznel aj spomínaný hit... S jeho spievaním však museli spevákovi pomôcť jeho fanúšikovia. 

 

Capaldi otvorene hovorí o tom, že trpí Tourettovým syndrómom. Toto ochorenie spôsobuje nekontrolovateľné tiky, ktoré sa u umelca už viackrát prejavili napríklad aj počas jeho vystúpení. Fanúšikovia ho však nikdy nenechali v štichu.

„Mám pocit, že si v najbližších dňoch dám ďalšiu pauzu. Možno ma po zvyšok roka neuvidíte,” prihovoril sa davu Capaldi. „Ale keď sa vrátim a uvidím vás, dúfam, že sa budete pozerať,” dodal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu