Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárny spevák skupiny Oasis musel opäť zrušiť svadbu: Náročná operácia!

Liam Gallagher Zobraziť galériu (3)
Liam Gallagher (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

LONDÝN - Do tretice všetko dobré zatiaľ neplatí. Slávny britský spevák Liam Gallagher (50) musel kvôli zdravotným problémom odložiť svoju tretiu svadbu. So snúbenicou, s ktorou sa pozná už približne 6 rokov, si mali povedať svoje áno v Taliansku. Ich veľký deň pritom už museli preložiť počas pandémie.

S filmovou producentkou Debbie Gwyther tvoria pár už niekoľko rokov. Svoju lásku sa rozhodli spečatiť svadbou, ktorá sa mala uskutočniť v roku 2020. Tento rok však celý svet doslova zastavila pandémia koronavírusu a tak museli svoju svadbu odložiť.

Liam Gallagher, Debbie Gwyther
Zobraziť galériu (3)
Liam Gallagher, Debbie Gwyther  (Zdroj: Profimedia)

Ich druhý svadobný pokus mal nastať počas posledného mesiaca. Ani tentokrát to však dvojici nevyšlo, pretože boli nútení svoju svadbu zrušiť. Gallagher musel podstúpiť operáciu bedrového kĺbu, z ktorej sa nestihol naplno zotaviť.

„Svadba mala byť minulý mesiac. Pár týždňov predtým sa však rozhodli, že ju odložia. Liam sa stále zotavuje z operácie a počas svojej svadby chce byť v top forme, keďže je to to už tretíkrát. Ich svadba sa nakoniec zmenila na dovolenku, na ktorej boli aj ich deti a súrodenci. Noel sa tam samozrejme neobjavil. Obe rodiny teraz hľadajú nový dátum," povedal zdroj pre The Sun. Vojnová sekera medzi Liamom a Noelom tak zrejme stále nie je zakopaná.

Pre Liama pôjde už o tretiu svadbu. Medzi rokmi 1997 a 2000 bola jeho manželkou Patsy Kensit a v roku 2008 povedal áno speváčke Nicole Appleton. Ich vzťah však skončil v roku 2014 po tom, ako ju podviedol s novinárkou Lizou Ghorbani.

Liam Gallagher
Zobraziť galériu (3)
Liam Gallagher  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: OasisLiam GallagherDebbie Gwyther
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu