Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Svadba slávneho hollywoodskeho páru: Svoje áno si povedali tam, kde sa spoznali!

Herečkí kolegovia si povedali áno. Zobraziť galériu (3)
Herečkí kolegovia si povedali áno.

LOS ANGELES - Počas tohto víkendu spečatili svoju lásku. Hereckí kolegovia Jon Hamm (52) a Anna Osceola (35) sa spoznali počas natáčania seriálu Mad Men a začiatkom roka sa ukázalo, že sa zasnúbili. Svoje áno si dokonca povedali na mieste, kde sa natáčalo finále spomínanej série.

Dvojica sa spoznala v roku 2014 pri natáčaní populárneho seriálu Mad Men, kde sa Hamm objavoval v hlavnej úlohe. Aj napriek tomu, že sa odvtedy začali objavovať v spoločnosti, o ich vzťahu sa začalo hovoriť až v roku 2020.

Jon Hamm, Anna Osceola
Zobraziť galériu (3)
Jon Hamm, Anna Osceola  (Zdroj: Profimedia)

Svoje súkromie si však poriadne strážia, a tak počas februára všetkých prekvapili správy o ich zásnubách. Tie však podľa všetkého prebehli už dávnejšie a počas tohto víkendu sa svoju lásku rozhodli spečatiť svadbou.

Dvojica však nezabudla na to, pri akej príležitosti sa spoznala. Svoje áno si totiž povedali na mieste, kde sa natáčala finálna scéna Mad Men. Na svadbe sa objavil aj ich kolega zo spomínaného seriálu John Slattery či ďalšie známe mená, ako sú napríklad Paul Rudd, Larry David či Tina Fey.

Jon Hamm, Anna Osceola
Zobraziť galériu (3)
Jon Hamm, Anna Osceola  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jon HammAnna Osceola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu