Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Terminátor poslal Bruceovi Willisovi slová plné uznania: Krásny odkaz pre priateľa!

Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (4)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Na svojho kamaráta nezabúda. Arnold Schwarzenegger (75) patrí medzi množstvo hercov, ktorým Bruce Willis (68) prirástol k srdcu. V najnovšom rozhovore sa vyjadril k ukončeniu jeho bohatej kariéry a svojmu dlhoročnému priateľovi poslal nádherný odkaz.

Arnold Schwarzenegger a Bruce Willis sa poznajú od začiatku 90-tych rokov a časom sa z týchto hereckých hviezd stali dobrí priatelia. Bok po boku sa objavili napríklad vo filmovej sérii The Expendables.

Willis bol však počas minulého roka nútený ukončiť svoju kariéru kvôli zdravotným problémom. Aj napriek tomu však legendárny Terminátor na svojho kamaráta nezabúda a v najnovšom rozhovore na jeho adresu nešetril slovami plnými uznania. 

„Podľa mňa je fantastický herec. Dlhé roky je naozaj obrovskou hviezdou a tak si ho ľudia budú navždy pamätať. A je to milý človek. Rozumiem, že za týchto okolností musel kvôli svojmu zdravotnému stavu skončiť. Ale my nikdy nekončíme. Akční hrdinovia proste stále pokračujú," povedal v rozhovore pre magazín CinemaBlend.

Terminátor poslal Bruceovi Willisovi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerBruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu