Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Schwarzeneggrova spoveď o nevere: Najťažší MOMENT jeho života... Zastavilo sa mi srdce a všetci tým trpeli!

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Fanúšikom ponúkne jedinečný pohľad do svojho súkromia. Legendárny herec Arnold Schwarzenegger (75) rozpovie svoj životný príbeh v najnovšom dokumente s názvom Arnold z dielne Netflixu. Jednou z najpálčivejších tém tohto počinu bude aj jeho rozvod s Mariou Shriver (67) a to, ako jej oznámil, že ju podvádzal s ich gazdinou, s ktorou má nemanželské dieťa.

Život a kariéra Arnolda Schwarzeneggera je pre mnohých ľudí veľkou inšpiráciou. Tak ako mnohým iným, tak ani jemu sa však nevyhli škandály a momenty, na ktoré s odstupom času s určitosťou nie je hrdý.

Jedným z nich je nepochybne rozpad manželstva s Mariou Shriver. Ten nastal po tom, ako sa svojej manželke priznal, že dieťa ich gazdinej je vlastne jeho. O tom, ako toto priznanie vyzeralo, prehovoril v dokumente Arnie, ktorého sa diváci dočkajú už zajtra.

„Maria a ja sme navštevovali manželskú poradňu. Na jednom stretnutí mi poradkyňa povedala, že Maria sa chce porozprávať o jednej veci. Že chce vedieť, či som otec Josepha. Zastavilo sa mi srdce a povedal som pravdu. Bola z toho zdrvená. V roku 1996 som mal románik. Na začiatku som si tým ani nebol istý, ale čim bol starší, tým jasnejšie to bolo. Začal som preto rozmýšľať nad tým, ako to udržať v tajnosti," povedal herec.

„Mojej rodine som spôsobil veľa bolesti. Všetci tým trpeli. Musím s tým žiť až do konca môjho života. Ľudia si budú pamätať moje úspechy, ale aj zlyhania. Zlyhal som veľakrát, ale toto je najhoršie. To, čo som spravil, bolo zlé. Ale nechcem, aby si Joseph myslel, že na tomto svete nie je vítaný. Milujem ho a stal sa z neho úžasný muž," doplnil Schwarzenegger.

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu