Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Schwarzeneggra načapali pri bozkoch s inou ženou: Ehm, Arnie, čo na to tvoja frajerka?!

Arnolda Schwarzeneggra nafotili pri bozkoch s neznámou blondínkou. Zobraziť galériu (4)
Arnolda Schwarzeneggra nafotili pri bozkoch s neznámou blondínkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Kto je tá záhadná blondínka?! Túto otázku si pri pohľade na najnovšie zábery slávneho herca Arnolda Schwrzeneggra (76) kladú zrejme mnohí. Ostáva len dúfať, že jeho partnerka Heather Milligan (48) pozná odpoveď. Inak bude mať legendárny Terminátor čo vysvetľovať...

Niet pochýb, že keď bulvárni fotografi v uliciach natrafia na Arnolda Schwarzeneggra, tak sa potešia. Ktovie, aká bola ich reakcia, keď ho počas uplynulého víkendu stretli, ako vychádza z budovy a spoločnosť mu robí neznáma, mladšia blondínka. Dvojica sa spolu výborne zabávala a keď sa lúčili, dali si bozk. 

Schwarzeneggra načapali pri bozkoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Schwarzeneggra načapali pri bozkoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Identita spomínanej dámy zatiaľ nie je známa. Rovnako tak ani to, či je medzi nimi len priateľský vzťah, alebo ide o niečo iné. Isté však je, že legendárny Arnie je zadaný. Od roku 2013 je jeho partnerkou fyzioterapeutka menom Heather Milligan a nič zatiaľ nenasvedčovalo tomu, že by v ich vzťahu boli nejaké problémy. 

Spoločne nedávno zavítali na Oktoberfest, minulý mesiac ich nafotili spolu na nákupoch. V septembrovom rozhovore pre People sa herec netajil tým, že ich vzťah je fantastický. „Páči sa mi na nej, že tvrdo pracuje a je nezávislá. Vždy sa ženie vpred,” poznamenal na margo svojej partnerky Schwarzenegger. Zároveň ocenil aj jej nežnejšiu stránku a vyzdvihol s akou láskou sa starala o svojich rodičov, keď zvádzali boj s rakovinou.  

Arnold Schwarzenegger s partnerkou Heather Milligan.
Zobraziť galériu (4)
Arnold Schwarzenegger s partnerkou Heather Milligan.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu