Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéra chorého Brucea Willisa prehovorila o jeho súkromí: Takto vyzerá jeho život DNES!

Bruce Willis Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Život Brucea Willisa (68) je od oznámenia jeho zdravotných problémov zahalený rúškom tajomstva. Jediným zdrojom informácii je jeho rodina a v najnovšom rozhovore sa o jeho súkromí rozhovorila jeho najmladšia dcéra Tallulah (29).

Počas minulého roka zostali fanúšikovia Brucea Willisa v poriadnom šoku. Jeho rodina totiž oznámila, že kvôli zdravotným problémom musí ukončiť svoju bohatú hereckú kariéru. Nakoniec sa ukázalo, že herec trpí demenciou.

Správy o jeho súkromnom živote sa tak verejnosť dozvedá len prostredníctvom jeho rodiny. Naposledy sa o detaily podelila jeho najmladšia dcéra Tallulah, ktorá pre magazín Vogue prezradila, ako vyzerá jeho život v súčasnosti.

Tallulah Willis
Zobraziť galériu (3)
Tallulah Willis  (Zdroj: SITA)

Okrem toho povedala aj to, že jeho choroba nemala za následok stratu mobility. „Veľa času trávi v spoločných priestoroch jeho domu alebo v jeho pracovni. Tá je naplnená drobnosťami, ktoré nazbieral. Sú tam modely áut, mince, kamene a rôzne mosadzné predmety. Tam trávi svoj čas najradšej," povedala Tallulah.

Podľa jej slov mu veľmi pomáha aj hudba. „Vždy mu tam hrá hudba. Môj otec je excelentný hudobník, vie hrať na ústnu harmoniku. Miluje svoje staré skladby, ktoré zahŕňajú viacero žánrov," doplnila dcéra Brucea Willisa a Demi Moore. 

Bruce Willis
Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Bruce WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu