Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Emotívne vystúpenie chlapca (8) bojujúceho s rakovinou mozgu: Diváci a porota talentovej šou neudržali slzy!

(Zdroj: YouTube Britain's Got Talent)

LONDÝN - Fanúšikovia britskej talentovej súťaže Britain's Got Talent videli počas včerajšej epizódy jedno z najemotívnejších vystúpení v tejto šou. Porotcov a mnohých divákov totiž dojalo vystúpenie speváckeho zboru, ktorého najväčšou hviezdou bol len 8-ročný chlapec menom Ravi, ktorý bojuje s rakovinou mozgu.

Vo Veľkej Británii patrí táto talentová súťaž medzi najpopulárnejšie televízne šou a diváci ju môžu sledovať už od roku 2007. Ani po tak dlhej dobe však nie je núdza o emotívne príbehy, ktoré sa dotknú ľudí po celom svete.

Jeden taký mohli fanúšikovia šou vidieť aj včera večer. Na pódium sa totiž postavil len 8-ročný chlapec menom Ravi, ktorý prišiel aj so speváckym zborom Ravi's Dream Team. Jeho úvodné slová však všetkých prítomných zaskočili. „Túto šou sledujem celý môj život a vždy som v nej chcel vystúpiť. Pred dvoma rokmi mi diagnostikovali tumor na mozgu a som tu preto, aby som ukázal, že nech pred vás život postaví čokoľvek, tak si aj tak môžete splniť vaše sny," povedali Ravi.

Po vystúpení sa mnohí diváci v sále a ani samotní porotcovia neubránili slzám. Zbor si napokon za svoju pieseň A Million Dreams vyslúžil zlatý buzzer, ktorý stlačila porotkyňa Alesha Dixon. „Vždy je to veľmi osobná vec a môžem ho stlačiť len v prípade, že viem, že je to tak správne. Si obdivuhodný mladý muž," povedala Dixon.

So slzami v očiach sledovali vystúpenie aj diváci pred televíznymi obrazovkami. „Britain's Got Talent ma rozplakalo, ten buzzer bol zaslúžený. Dnes to bolo veľmi emotívne," napísal jeden z nich na sociálnej sieti Twitter. 

Viac o téme: Simon CowellAmanda HoldenAlesha Dixon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu