Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smutná správa zo šoubiznisu! Mladá herečka († 28) prehrala boj s rakovinou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

TORONTO - Z tohto sveta odišla príliš skoro! Reč je o herečke menom Samantha Weinstein, ktorá vo svojich 28 rokoch prehrala boj so zákernou chorobou. Smutnú správu potvrdili pre médiá jej najbližší.

Samantha Weinstein sa herectvu venovala od detstva. Prvú výraznú rolu stvárnila ako 10-ročná vo filme Big Girl. Za svoj výkon bola dokonca odmenená cenou ACTRA. V roku 2013 si po boku Julianne Moore zahrala vo filme Carrie. Venovala sa tiež dabingu, spevu a hudbe. Bola členkou kapely Killer Virgins. 

Samantha Weinstein
Zobraziť galériu (2)
Samantha Weinstein  (Zdroj: profimedia.sk)

Sympatickej herečke zhruba pred dvoma rokmi oznámili lekári zdrvujúcu správu. A to, že má rakovinu vaječníkov. Ako informuje Global News Canada, 14. mája predpoludním svoj boj prehrala. „Sam bola plná pozitívnej energie. Rozžiarila každú miestnosť, do ktorej vošla. Povedal by vám to každý, kto sa s ňou stretol,” uviedol otec zosnulej herečky David, ktorý túto smutnú správu potvrdil. 

Samantha sa len pred pol rokom vydala za svoju životnú lásku Michaela. Fotkami zo svojho veľkého dňa sa pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.  

 

Viac o téme: Samantha weinstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu