Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Cruise sa na premiére nedokázal odlepiť od sexi kolegyne: Tom, veď ty si z nej úplne hotový!

Zábery z premiéry Mission Impossible Zobraziť galériu (5)
Zábery z premiéry Mission Impossible (Zdroj: SITA)

RÍM - Fanúšikovia obľúbenej filmovej série Mission Impossible sa konečne dočkali. Včera sa v Ríme uskutočnila premiéra v poradí už siedmeho dielu s názvom Odplata. Slávnostnej akcie sa samozrejme zúčastnili aj najväčšie hviezdy tohto počinu vrátane Toma Cruisa (60). Ten mal k jednej zo svojich kolegýň veľmi blízko...

Galéria: Premiéra filmu Mission Impossible: Odplata

Včera sa uskutočnila svetová premiéra filmu Mission Impossible: Odplata - Prvá časť. Slovenskí fanúšikovia tejto filmovej série však nemusia zúfať, pretože u nás je premiéra naplánovaná už na 13. júla.

V Ríme sa však stretli najväčšie hviezdy tohto počinu a medzi nimi nesmel chýbať ani Tom Cruise. Ten sa hlavnej úlohy zhostil už po siedmykrát. Spoločnosť mu robili hlavne jeho herecké kolegyne a k jednej z nich mal obzvlášť blízko. 

Svetoznámy herec sa totiž nevedel odlepiť od Rebeccy Ferguson a svoju náklonnosť nemali problém ukázať ani v prítomnosti fotoaparátov. Cruise dokonca umelkyňu pobozkal na líce a držali sa za ruky.

 Tom Cruise, Rebecca Ferguson
Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise, Rebecca Ferguson  (Zdroj: SITA)

Tom Cruise, Rebecca Ferguson
Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise, Rebecca Ferguson  (Zdroj: SITA)
 

Hviezdami akcie sa však stali aj nádherné dámy. Tie v krásnych outfitoch predviedli svoje ženské zbrane. Jednou z nich bola Vanessa Kirby, ktorá na premiéru dorazila v šatách s odvážnym výstrihom.

Vanessa Kirby
Zobraziť galériu (5)
Vanessa Kirby  (Zdroj: SITA)

Rovnako tak zaujala aj francúzska herečka Pom Klementieff vo fialových šatách. Obom herečkám to na červenom koberci mimoriadne seklo a tak sa okrem Cruisa a Ferguson hovorilo aj o nich.

Pom Klementieff
Zobraziť galériu (5)
Pom Klementieff  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom CruiseMission Impossible
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu