Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragická smrť krásnej missky (†23): Zabilo ju to, čo milovala!

(Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Austrálska modelka Sienna Weir mala pred sebou úspešnú kariéru modelky a na konte účasť v prestížnej súťaži krásy. 23-ročná rodáčka zo Sydney však mala pred pár týždňami vážnu nehodu na koni, po ktorej bola v umelom spánku. Včera ju žiaľ odpojili od prístrojov.

Sienna Weir sa okrem modelingu venovala aj štúdiu literatúry a psychológie. V najbližších rokoch sa chcela presťahovať do Londýna, kde plánovala budovať svoju kariéru. Medzi jej najväčšie záľuby patrili kone, ktorým sa venovala už od malička.

„Moja rodina si nie je celkom istá, kde sa u mňa táto vášeň vzala, ale jazdím na koni už od svojich troch rokov a môj život si už bez toho neviem predstaviť,” uviedla v rozhovore pre Gold Coast Magazine krásna finalistka súťaže Miss Universe.

Práve jazda na jednom z nich sa však mladej modelke stala osudnou. Pred pár týždňami z koňa spadla a upadla do kómy. Lekári včera spravili náročné rozhodnutie a odpojili ju od prístrojov, ktoré ju udržiavali na žive.

O jej smrti dnes informovalo viacero médií, medzi ktorými bol aj denník Daily Mail. S účastníčkou Miss Universe sa prostredníctvom sociálnej siete Instagram rozlúčila aj modelingová agentúra Scoop Models. Tá pridala k zostrihu jej fotografií krátky popis „Navždy v našich srdciach." 

Pod príspevkom vyjadrilo smútok z jej smrti množstvo ľudí a takisto vyjadrili úprimnú sústrasť jej rodine a najbližším. „V nebi majú od dnes toho najkrajšieho anjela. Siena, budeš mi neskutočne chýbať,” znie jeden z komentárov od trúchliacich priateľov. 

Viac o téme: Sienna Weir
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu