Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmanželka Johnnyho Deppa dala Hollywoodu ZBOHOM: Tu začína nový život!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Za turbulentným obdobím dáva definitívnu bodku. Amber Heard (37) počas minulého roka bojovala v ostro sledovanom súdnom procese s jej bývalým manželom Johnnym Deppom (59). Teraz chce spoločne so svojou dcérou Oonagh (2) začať odznova. Kvôli tomu sa dokonca presťahovala do Európy.

Pre Amber Heard bol minulý rok poriadne náročný. Spomínané súdne ťahanice totiž skončili víťazstvom Johnnyho Deppa. Slávna herečka musela ale bojovať aj s tým, že sa jej chrbtom otočila aj verejnosť, ktorá celý prípad podrobne sledovala.

Amber Heard
Zobraziť galériu (10)
Amber Heard  (Zdroj: SITA)

Na toto obdobie sa snaží zabudnúť a preto spravila vo svojom živote radikálnu zmenu. Spolu s dvojročnou dcérkou Oonagh sa presťahovala do Madridu, kde chce začať od znova. Tieto informácie potvrdila jej dobrá kamarátka a novinárka Daily Mail - Alison Boshoff.

„Môžem potvrdiť, že Heard v tichosti opustila Hollywood a aj so svojou dcérou sa presťahovala do Španielska. Plynule dokáže hovoriť po španielsky a je tam šťastná. Navyše, svoju dcérku môže vychovávať mimo všetkej pozornosti," povedala Boshoff.

Tá sa ďalej vyjadrila aj k tomu, či sa ešte niekedy vráti. „Nemyslím si, že sa bude ponáhľať naspäť do roboty alebo do Hollywoodu. Ale myslím si, že sa vráti, keď bude ten správny čas a správna pracovná príležitosť," doplnila novinárka.

Exmanželka Johnnyho Deppa dala
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Amber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu