Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milostná AFÉRA slávnych spevákov: Darilo sa im to tajiť desiatky rokov… On bol ŽENATÝ!

Slávna dvojica svoj pomer tajila desiatky rokov. Zobraziť galériu (3)
Slávna dvojica svoj pomer tajila desiatky rokov.

LOS ANGELES - Niekoľko desiatok rokov sa dvojici darilo tajiť, že spolu v minulosti mali milostný pomer. Až teraz sa spevák Smokey Robinson (83) rozhodol, že všetko prizná. Približne rok mal mať milenecký vzťah so slávnou Dianou Ross (79). V tom čase bol ženatý!

Niekoľko desiatok rokov bolo toto tajomstvo dobre ukryté. Vedeli o ňom zrejme len samotní aktéri. Spevák Smokey Robinson sa však aktuálne rozhodol rozprávať. V rozhovore pre The Guardian vo štvrtok priznal, že v čase, keď bol žanatý so svojou prvou manželkou Claudette, mal milenecký pomer so slávnou Dianou Ross. 

Milostná AFÉRA slávnych spevákov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„V tom čase som bol ženatý. Ross a ja sme spolu pracovali a vtedy sa to stalo. Ale bolo to krásne,“ vyjadril sa Robinson. „Je to krásna dáma a dodnes ju milujem. Je to jeden z mojich najbližších ľudí. Bola mladá a snažila sa dať dokopy svoju kariéru,“ pokračoval vo svojom verejnom priznaní Smokey. 

„Snažil som s jej pomôcť. V skutočnosti som ju priviedol do Motownu. Nešiel som za ňou a ona nešla za mnou. Jednoducho sa to stalo,“ dodal. Celé to vraj skončilo kvôli výčitkám svedomia. Diana mu vraj povedala, že jeho ženu pozná a vie, že ju stále miluje. 

Smokey, vlastným menom William Robinson Jr. je známy ako spevák, skladateľ, hudobný producent a bývalý výkonný riaditeľ nahrávacieho štúdia v USA. Bol zakladateľom a frontmanom vokálnej skupiny Motown The Miracles. Oženil sa dvakrát - s prvou ženou Claudette žil od roku 1959 do 1986, druhej žene Frances Glandney povedal áno v roku 2002.

Milostná AFÉRA slávnych spevákov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Diana RossSmokey Robinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu