Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šoubiznisom otriasa PIKANTNÝ ŠKANDÁL: Mal SEX s kamarátovou ženou... Na kolenách PROSIL o odpustenie!

Prosil o odpustenie! Zobraziť galériu (4)
Prosil o odpustenie! (Zdroj: pixabay.com)

AUSTIN - Najbohatší človek sveta Elon Musk (51) má čo vysvetľovať. Svet totiž obletela správa o jeho pomere s bývalou manželkou jeho veľmi dobrého kamaráta a spoluzakladateľa Google - Sergeya Brina (48). Bol práve miliardár za definitívnym rozpadom ich štvorročného manželstva?

Sergey Brin patrí medzi najlepších kamarátov Elona Muska. Americký podnikateľ s ruskými koreňmi sa do povedmia dostal ako spoluzakladateľ spoločnosti Google. V roku 2018 sa oženil s Nicole Shanahan. Tento rok však prišiel nečakaný koniec, za ktorý podľa informácii The Wall Street Journal môže práve zakladateľ spoločnosti SpaceX.

Elon Musk
Zobraziť galériu (4)
Elon Musk  (Zdroj: SITA/AP)

Ten mal mať v minulosti s Nicole milostný pomer, ktorý stál za definitívnym rozpadom štvorročného manželstva. Dvojica si v tej chvíli dávala od seba pauzu, ale stále bývala v spoločnej domácnosti. Nevera, ktorá sa mala podľa zdroja amerického magazínu odohrať v decembri minulého roka, bola poslednou kvapkou a Sergey podal v januári žiadosť o rozvod.

Elon sa mal začiatkom roka so svojím dobrým kamarátom stretnúť na jednom večierku. V tej dobe už ale Sergey o celej afére vedel. Najbohatší muž sveta mal vtedy pred všetkými hosťami padnúť na kolená a prosit svojho priateľa o odpustenie! 

 Sergey Brin a Nicole Shanahan
Zobraziť galériu (4)
Sergey Brin a Nicole Shanahan  (Zdroj: profimedia.sk)

Musk sa ale bráni a tvrdí, že je celá situácia výmysel. V jednom tweete napísal: „Je to totálna hlúposť. Sergey a ja sme dobrí priatelia a nič sa na tom nezmení. Dokonca sme boli spolu včera na párty," napísal Musk.

„Tento magazín na mňa útočí neustále. Raz som si prečítal, že ma chce zatknúť FBI. Keď som tam však zavolal, tak o ničom nevedeli a povedali, že celý článok je absurdný nezmysel," povedal miliardár.

Podľa zdroja The Wall Street Journal mal Sergey svojmu kamarátovi odpustiť, avšak odpredal všetky svoje podiely vo firme Tesla, ktorá patrí práve Muskovi. Isté však je, že žiadosť o rozvod bola miestnemu súdu doručená len mesiac potom, ako sa mala celá aféra odohrať.

 

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu