Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozvášnená Spears doplatila na DIVOKÉ tance: Britney, POZOR, vyliezla ti BRADAVKA!

Britney Spears si prešla viacerými úpravami Zobraziť galériu (2)
Britney Spears si prešla viacerými úpravami (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezdna Britney Spears v posledných rokoch viac ako hudbou, púta pozornosť osobnými problémami a videami svojich divokých tanečných kreácií, ktoré pravidelne zverejňuje na sociálnych sieťach. Aktuálne sa však pri choreografii rozvášnila natoľko, až jej spod trička vybehla bradavka!

Britney Spears tanec miluje. A hoci už toľko nevystupuje a netrénuje choreografie na svoje koncerty, vždy si rada zatancuje aspoň doma. Navyše sa pri tom natáča a o svoje rytmické pohyby sa potom delí aj na sociálnych sieťach. Väčšinou ide o krútenie zadkom, točenie sa a pohadzovanie vlasmi, ktoré je niekedy natoľko divoké, že dochádza k menším nehodám. 

Pred dvomi rokmi si napríklad pri jednej zo svojich divokých choreografií zlomila nohu, čo bolo dokonca počuť aj na videu. No a najnovšie na svoje tance, našťastie, nedoplatila zdravím, ale verejnou "hanbou". Pri výraznom rozhadzovaní rukami do rytmu hudby, sa jej totiž kratučký topík, ktorý mala na sebe, povyhrnul a... Spod neho jej vybehla bradavka. 

Rozvášnená Spears doplatila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.S.)

Bolo ju vidno len malú chvíľu, no keďže video bolo evidentne strihané, dalo sa tomuto "nechcenému" úniku na verejnosť zabrániť. Jedine, že by nebol nechcený... 

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu