Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britney Spears KRACHUJE VZŤAH: Manžela po jej boku nahradil iný muž!

Britney Spears Zobraziť galériu (6)
Britney Spears (Zdroj: Instagram)

CABO SAN LUCAS - Takto svoje manželstvo nezachránia... Na topkách sme vás už informovali, že vzťah speváčky Britney Spears a Sama Asghariho prechádza krízou. Slávna blondínka sa aktuálne nachádza v Mexiku, kde jej však nerobí spoločnosť jej manžel, ale úplne iný chlap.

Britney Spears a Sam Asghari spečatili svoj 7-ročný vzťah svadbou v júni minulého roka. Ešte teda nestihli osláviť ani prvé výročie sobáša a už sa v súvislosti s nimi hovorí o vážnej kríze. Speváčka a model už vraj dokonca zložili z prstov obrúčky. 

Blízki z okolia dvojice tajne dúfajú, že sa im problémy vo vzťahu podarí prekonať. Zatiaľ to však nepôsobí dojmom, že by na tom pracovali. Speváčka sa totiž nachádza v obľúbenej dovolenkovej destinácii, kde sa očividne snaží na partnerské problémy zabudnúť. 

Slávna speváčka si však oddych a príjemné počasie neužíva sama. Spoločnosť jej robí jej dlhoročný kamarát a manažér Cade Hudson. Podľa videí, ktoré blondínka zverejňuje na sociálnej sieti Instagram, je jasné, že sa spolu rozhodne nenudia. Nuž, ktovie, ako to vníma jej manžel... 

Britney Spears a Cade Hudson
Zobraziť galériu (6)
Britney Spears a Cade Hudson  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu