Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhly ZVRAT v rodinných vzťahoch Britney Spears: TOTO čakal málokto!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vzťahy v rodine Britney Spears (41) sú dlhodobo na bode mrazu. Jej synovia s ňou nekomunikujú a problémová speváčka nebola v kontakte ani so svojimi rodičmi. Počas tohto týždňa však nastala zmena. Vo svojom dome nečakane privítala mamu Lynne (68).

Britney Spears patrí medzi najkontroverznejšie speváčky svojej generácie. Dlhé roky mal jej opatrovníctvo v rukách jej otec James. V roku 2021 súd vyhovel jej žiadosti a umelkyni vrátil slobodu.

Táto vojna medzi Spears a jej rodičmi však ich vzťah poškodila natoľko, že od rozhodnutia súdu spolu neboli vôbec v kontakte. O to väčším prekvapením sú informácie, že v stredu sa u nej doma  objavila jej mama Lynne.

Britney Spears
Zobraziť galériu (2)
Britney Spears  (Zdroj: SITA)

Podľa informácii magazínu TMZ sa vzťah matky a dcéry pomaly obnovuje a v poslednom období spolu začali komunikovať. Lynne nakoniec usúdila, že je vhodný čas na návštevu a Britney ju u seba doma ochotne privítala. 

Tam spolu strávili asi pol hodinu a spoločnosť im mal robiť aj manžel umelkyne Sam Asghari. Podľa spomínaného magazínu je Lynne ochotná urobiť všetko pre to, aby sa spory medzi nimi urovnali. Po vyjadreniach Spears o tom, že ju jej rodičia zradili, je toto jasný signál, že ich vzťahy by sa po dlhej dobe mohli napraviť.

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu