Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantný TRAPAS na červenom koberci: Slávna herečka ukázala HOLÚ VAGÍNU!

Denise Richards ukázala viac, ako zrejme chcela. Zobraziť galériu (3)
Denise Richards ukázala viac, ako zrejme chcela. (Zdroj: Profimedia)

CANNES - Dnes vo francúzskom Cannes vrcholí medzinárodný festival Canneseries. Ten je sprevádzaný množstvom večierkov, na ktoré sú pozývané aj hviezdy svetového formátu. A jedna z nich si tam stihla urobiť poriadne pikantný trapas. Slávna Denise Richards (52) na červenom koberci všetkým ukázala svoju holú vagínu!

Medzinárodný festival Canneseries vo francúzskom Cannes odštartoval v piatok a vrcholí dnešným dňom. A za ten čas sa okrem predstavovania televíznych seriálov z celého sveta, konali aj rôzne párty, ktoré podujatie spestrovali. Jednou takou bola aj Paper Empire Party.

Pozvanie na ňu prijala aj hviezdna Denise Richards. Do spoločnosti dorazila v spoločnosti svojho manžela Aarona Phypersa a oblečená bola v sexi čiernych šatách s nebezpečne vysokým rozparkom. Doslova... V jednej chvíli sa totiž blondínke stal osudným a spôsobil jej pikantný trapas priamo na červenom koberci.

Blondínka si totiž jemne podvihla sukňu, aby si ju topánkami nepristúpila. Pozabudla pri tom však zrejme na fakt, že pod rafinovaným módnym kúskom nemá spodnú bielizeň a kúsok látky, ktorý jej najintímnejšie miesta mal prekrývať, dvihla príliš vysoko. A trapas bol na svete - herečka všetkým ukazovala svoju úplne holú vagínu. 

Pikantný TRAPAS na červenom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Denise Richards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu