Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásny párik zo šoubiznisu oznámil ROZVOD: Len ROK po narodení dcérky!

Zobraziť galériu (9)

LOS ANGELES - Dvojica Toni Garrn (30) a Alex Pettyfer (33) patrila medzi najkrajšie páry svetového šoubiznisu. Modelka však v týchto dňoch poriadne šokovala na svojich sociálnych sieťach vyjadrením, že sa so známym hercom rozvádza. Pre oboch bude v najbližšom období prioritou ich spoločná dcéra Luca (1).

V roku 2020 si povedali svoje "áno" svetoznáma modelka Toni Garrn a herec Alex Pettyfer. Odvtedy táto dvojica pôsobila veľmi šťastne a počas ich manželstva sa im narodila aj dcérka Luca.

Alex Pettyfer, Toni Garrn
Zobraziť galériu (9)
Alex Pettyfer, Toni Garrn  (Zdroj: Profimedia)

V pondelok však Garrn na svojom profile na sociálnej sieti Instagram šokovala všetkých fanúšikov. Modelka totiž oznámila rozpad ich manželstva, čo bolo pre mnohých veľkým prekvapením

„Alex a ja sme spravili veľmi náročné rozhodnutie a rozvádzame sa. V našom vzťahu budeme pokračovať ako priatelia a rodičia nášho anjela Lucy. Prosím, aby ste v týchto náročných časoch rešpektovali naše súkromie," napísala Garrn.

Toni Garrn
Zobraziť galériu (9)
Toni Garrn  (Zdroj: Instagram T.G.)

Dvojica bola spolu približne od februára roku 2019, kedy sa začali objavovať prvé špekulácia o ich vzťahu. V minulosti sa už však s celebritnými rozchodmi museli vyrovnať obaja. Kým Pettyfer tvoril pár napríklad s herečkou Riley Keough, americká modelka chodila aj s jeho hereckým kolegom Leonardom DiCapriom.

Viac o téme: Toni GarrnAlex Pettyfer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu