Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jeremy Renner potešil fanúšikov: Tri mesiace po hororovej nehode sa postavil na nohy!

Jeremy Renner Zobraziť galériu (2)
Jeremy Renner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Na začiatku roka bojoval o život, teraz spravil obrovský posun v liečbe. Americký herec Jeremy Renner (52) sa momentálne zotavuje zo zranení, ktoré utrpel pri hrozivej nehode so snežným pluhom. Svojim fanúšikom ukázal video, na ktorom sa konečne postavil na vlastné nohy!

Jeremy Renner prežil doslova hororový začiatok roka. Pri nehode so snežným pluhom takmer zomrel a hrozilo, že príde o nohu. Jeho rekonvalescencia však prebiehala veľmi dobre a začiatkom tohto mesiaca ho dokonca videli po prvýkrát na verejnosti.

Herec pravidelne ukazuje svojim fanúšikom zábery, na ktorých rehabilituje a robí všetko pre to, aby sa jeho život vrátil čo najskôr do normálu. Príspevkom, ktorý včera zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, mnohých potešil. 

Renner totiž po necelých 3 mesiacoch od nehody kráčal bez pomoci. Využil na to antigravitačný bežecký pás, ktorý sa využíva pri podobných problémoch. Aj napriek tomu, že táto pomôcka dokáže výrazne odľahčiť telo, pre Rennera je to obrovský krok. Jeho liečba však bude ešte veľmi dlhá. „Teraz je čas, aby si moje telo oddýchlo a zotavilo sa tak, ako chcem," napísal k záberom Renner.

Jeremy Renner
Zobraziť galériu (2)
Jeremy Renner  (Zdroj: Instagram J.R.)

Viac o téme: Jeremy Renner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu